Laadukkaat ilmalämpöpumput asennuksineen Suonenjoella ja lähikunnissa

Ota yhteyttä

Sisä-Savon Sähkö Oy myy laadukkaat Panasonicin ilmalämpöpumput. Hoidamme myös asennustyön laadukkaasti Suonenjoella ja lähikunnissa. Saat yritykseltämme myös aurinkosähköjärjestelmät.

Lämpöä ja viilennystä ilmalämpöpumpulla

Ilmalämpöpumppu on jo vakiintunut lämmitysmuoto Suomessa. Se on järkevä ja edullinen investointi etenkin suorasähkölämmitteisiin taloihin. Halutessasi voit käyttää pumppua joko lämmitykseen tai viilennykseen, joten se lisää asumismukavuuttasi huomattavasti niin kesällä kuin talvellakin. Puulämmitteisessä rakennuksessa myös uunin lämpö leviää tasaisemmin ilmalämpöpumpun ansiosta. Tämä vähentää lämpötilakerrostumia.

 

Ilmalämpöpumpun asennus ei vaadi muutoksia vanhaan lämmitysjärjestelmään. Voit käyttää pumppua esimerkiksi suoran sähkölämmityksen tukena kesät talvet.

 

Edustamme luotettavia Panasonic-ilmalämpöpumppuja. Olemme Panasonicin Pro Partner -asennusliike, joten voimme tarjota ilmalämpöpumpuille viiden vuoden takuun.

 

Toimivan ilmalämpöpumpun taustalla on aina oikein suunniteltu ja toteutettu asennustyö. Voit lukea lisää aiheesta esimerkiksi Suomen lämpöpumppuyhdistyksen sivuilta.

Kysy lisätietoja

Panasonic-mallistot 2023

Panasonicin osaaminen perustuu 30 vuoden kokemukseen ilmastointilaitteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Uudet Z-sarjan pumput on suunniteltu pohjoisen oloihin ja toimivat jopa 25 asteen pakkasilla.

 

Katso lisätietoja malleista alla olevista linkeistä