Aurinkosähköpaneelit ja aurinkosähköjärjestelmät Suonenjoella ja lähikunnissa

Ota yhteyttä

Sisä-Savon Sähkö Oy toimittaa ja asentaa aurinkosähköpaneelit ja kokonaiset aurinkosähköjärjestelmät Suonenjoella ja lähikunnissa. Saat meiltä myös muun muassa ilmalämpöpumput.

Auringon energia hyötykäyttöön

Aurinkoenergia on saavuttanut myös Suomen. Paneelien avulla kotitaloudet ja yritykset saavat käyttöönsä auringon tuottaman sähkön, ja mahdollisen ylijäämän voi myydä valtakunnalliseen sähköverkkoon.

 

Aurinkosähköjärjestelmät voidaan erotella ON-GRID- ja OFF-GRID-järjestelmiin, joista jälkimmäisiä asennetaan yleensä kesämökkien voimanlähteeksi. Jos haluat parantaa kesämökkisi viihtyisyyttä aurinkosähkön muodossa, se onnistuu meiltä. Tähänkin järjestelmään voidaan asentaa invertteri, jolloin voit käyttää tavallisia sähkölaitteita mökilläsi. Jos kiinteistössä on jo sähköliittymä, puhutaan ON-GRID-järjestelmästä eli verkkoon kytkettävästä järjestelmästä. Järjestelmästä käytetään myös nimitystä aurinkovoimala. Kun tuotat itse osan tarvitsemastasi sähköstä, saat pienennettyä sähkölaskua.

Kysy lisätietoja

Aurinkosähköjärjestelmät käyttövalmiina

Toimitamme ja asennamme aurinkosähköjärjestelmät käyttökuntoon saatettuna. Alta löydät muutamia esimerkkihintoja. Tulemme tutustumaan kohteeseen ennen tarkemman hinnan antamista. Lopulliseen hintaan vaikuttavat muun muassa katon kaltevuus ja korkeus sekä katon materiaali.

 

3-vaihejärjestelmät (nimellisteho, paneelien määrä, hinta asennettuna):

4

  • 4,9 kWp, 12 paneelia, hinta noin 7 000 – 7 500 €

  • 6,6 kWp, 16 paneelia, hinta noin 8 300 – 8 800 €

  • suuremmat järjestelmät, > 20, arvioidaan tapauskohtaisesti.

12 paneelin järjestelmä käy kohteeseen, jossa vuosikulutus on noin 20 000 kWh. 16 paneelin järjestelmä sopii puolestaan vuosikulutukseltaan noin 25 000 kWh:n kohteeseen. Järjestelmiä on saatavissa aina kahden paneelin välein, joten sopiva ratkaisu on löydettävissä kiinteistökohtaisesti. 

 

Järjestelmälle on mahdollista hakea OP-rahoitusta. Valitse kertaluotto ja toimipisteeksi: Suonenjoki / Sisä-Savon Sähkö Oy.

 

Saat meiltä muun muassa:

5

  • SW-Energian tuotteet

  • GEF-tuotteet (Green Energy Finland): GEF-ongrid ja GEF-offgrid.

Asennuskuvia